Wat kunt u van ons verwachten?

Omdat ook onze relatie met u een geschenk moet zijn

Bedankt voor uw interesse in ons of onze producten. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende bedrukte gadgets, relatiegeschenken, promotieartikelen en give-aways. We leveren zo snel als mogelijk tegen een scherp tarief en met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ons standaard assortiment is al zeer breed, maar we staan graag voor u klaar om te luisteren naar uw specifieke wensen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze producten kunt u op de diverse productpagina’s meteen uw wensen te kennen geven, waarop we u zo spoedig als mogelijk een passende offerte toesturen. Zo weet u meteen wat het kost. We geven ook altijd een heldere indicatie voor de te verwachten levertijd. Wilt u meteen bestellen of wat meer informatie inwinnen dan kunt u ook met ons bellen. We helpen u graag verder.

Uw tevredenheid is alles voor ons

We werken zoveel mogelijk met een digitale proefdruk zodat u weet wat u kunt verwachten. Wanneer alles naar wens is gaan we aan de slag. Gedurende het proces kunt u ons altijd vragen naar de status en mag u van ons verwachten dat wij contact met u opnemen indien nodig.

Uw tevredenheid is alles voor ons. Wanneer u problemen ondervind, dan neemt u contact met ons op en zullen wij het probleem zo snel als mogelijk het hoofd bieden. U mag ook bellen om ons te zeggen hoe tevreden u bent; we zijn best trots op wat we doen en zien uw bedrukte relatiegeschenk of promotieartikel graag slagen.

– Het team van Euro-Logo

Onze belofte aan u

Snelle Levering

Wij staan voor een goed product en een zo spoedig mogelijke levering. Gewoon lekker snel. Dit is natuurlijk afhankelijk van diverse factoren, maar we geven u altijd een concrete indicatie bij uw offerte.

Scherpe prijs

U wilt waar voor uw geld; wij willen van waarde voor u zijn. We hanteren daarom transparante prijzen die uiterst scherp zijn en toch de kwaliteit onderstrepen. De beste prijs-kwaliteitverhouding is waar we naar streven.

Persoonlijk

Bij Euro-logo gaan er geen dertien in een dozijn. Wij denken altijd graag mee met uw wensen en zullen het niet nalaten u hierbij ook pro-actief te adviseren. We werken daarbij graag persoonlijk met voor u een vast contactpersoon.

Betrouwbaar

Euro-Logo streeft er naar een betrouwbare partner te zijn. U mag er van uitgaan dat we onze afspraken nakomen en eventuele problemen zo goed mogelijk het hoofd bieden. Ook onze relatie met u moet een geschenk zijn.