Wat zeggen onze klanten

Wat zeggen onze klanten

De bedrukte schoenveters zijn geweldig!!

Ik ben helemaal verliefd op de veters, en de speciale verpakking zag er prachtig uit. Iedereen heeft ze woensdag gekregen, dus helemaal op tijd. Zo leuk!!
Ik krijg hele positieve reacties.
Monique

 

We zijn helemaal enthousiast!

We hebben de keycords, de zadelhoesjes en de armbandjes ontvangen. Het ziet er echt heel erg leuk uit, we zijn helemaal enthousiast!
Wendy Straatsma – Hogeschool Arnhem en Nijmegen

 

De silicone armbandjes hebben onze merkidentiteit versterkt

Onze bezoekers zijn er gek op en al aan het eind van het seizoen vraagt men wat we volgend jaar weer verzinnen; het is een verzamelobject geworden en het heeft onze merkidentiteit erg versterkt. Het is bovendien zeer persoonlijk, adequaat en ook helder zaken doen met Euro-logo.

Tiebo Jacobs

Wederom erg tevreden

We hebben de polsbandjes ontvangen en we zijn er wederom weer erg tevreden over! Ook de bijgevoegde gratis sleutelhangers vonden we erg leuk. Ik wil je bedanken voor de goede samenwerking

Eunice

Nog bedankt voor de snelle service!

De armbandjes zijn zeker goed bevallen! Niet te stug, niet te flexibel en de print zat er mooi op en bleef ook goed zitten. Nog bedankt voor de snelle service!

Thera

De bandjes vliegen al in tientallen de deur uit

De bandjes zijn prachtig geworden! Mijn complimenten voor ten eerste wederom je behulpzaamheid en goede medewerking en ten tweede voor de uitvoering van de opdracht. De bandjes vliegen al in tientallen de deur uit, helemaal super dus.

Joshua (Grootverzettegenkanker.nl)

Ik zeg het voort!

De keycords zijn prachtig! Dank voor de goede service en ik zeg het voort!

Mark

Bedankt voor de fijne samenwerking

De winnies zijn toegekomen en helemaal naar wens! Bedankt voor de fijne samenwerking.

Anja

We zijn er erg tevreden over

Ik wilde even laten weten dat de armbandjes binnen zijn. We zijn er erg tevreden over en heel erg blij mee! Bedankt voor de goede service!

Vanessa