anti muggen bandjes voor de horeca

Anti muggen bandjes voor de horeca zorgen voor meer omzet!

anti muggen silicone polsbandHoe zorgen anti  muggen bandjes dan voor een hogere omzet?

Dit komt doordat men langer buiten op het terras kan blijven zitten. Hoe langer de klanten blijven zitten, hoe hoger de omzet 🙂

Het is net dat ene dingetje waar je niet bij stil staat op een zomeravondje. Wie echter lek gestoken wordt op een terras, bestelt niet een tweede rondje. Ben je helemaal zomers uitgedost en kun je die gebruinde ledematen tonen, zitten ze onder de jeukebulten.

Tijd voor een oplossing; anti muggen armbandjes!

Door uw klanten anti-muggen bandjes te geven met uw logo opdruk, zorgt u zelf voor een hogere omzet.

De klanten dragen de armbandjes en maken meteen mooi reclame voor uw zaak. Daarnaast heeft de klant geen last van vervelende muggen op uw terras. Hierdoor zult u meer klanten naar uw terras lokken, want dit gaat natuurlijk als een lopend vuurtje 🙂 (je moet daarheen gaan, want daar krijg je een armbandje als je op het terras zit, dan heb je mooi geen last van muggen)

koningsdag silicone armbandNaast de gele anti muggen bandjes hebben we ook mooie oranje anti muggen bandjes. De armbandjes zijn er in verschillende maten, voor kinderen, voor dames en een herenmaat. We kunnen de silicone anti muggen bandjes graveren met uw tekst, naam en logo.

Ik kies er voor om met mijn vrienden een biertje te drinken op het terras en niet met 50 cocktail drinkende muggen. En om heel eerlijk te zijn; tot voor kort stond ik er ook niet zo bij stil dat dit even zo plaatselijk zou kunnen zijn als een regenbuitje.

Maar soms wil je ook gewoon naar die specifieke gezellige tent waar die anderen ook naartoe gaan en wat doe je als er juist wat buien en onweer staan voor die andere plek waar dan toevallig minder muggen zijn? Dan kun je gewoon doen wat je wilde doen, maar denk dan behalve aan je lipgloss en huissleutel ook even aan het anti muggen bandje. Heb je een bedrijf of horeca gelegenheid dan kun en mag je misschien niet verwachten dat je klandizie hier zelf in voorziet. Hier een oplossing in bieden kan dan immers veel extra bestellingen en omzet betekenen. anti muggen armband

Anti muggen armbandjes bestellen kan bij Euro-logo.nl. Ze werken heel simpel; op basis van citronella; geuren fijn en blijven tot wel zeven dagen actief. Bovendien zijn ze vele malen efficiënter voor de drager dan een citronella kaars op het midden van de tafel dat bovendien duurder is, minder stylish en geen branding mogelijkheid kent. De anti muggenbandjes kunnen gegraveerd worden met een bedrijfsnaam, tekst of logo en worden per stuk verpakt; handig voor het uitdelen ook.

Als nu het echte zomerweer zich nog zal laten durven gelden zijn wij er in ieder geval klaar voor.

Voor meer informatie over onze anti muggenbandjes of om ze meteen te bestellen kijk je op deze pagina  www.euro-logo.nl of neem contact met ons op via Tel.nr. 020 – 800 48 21 of via de mail naar sales@euro-logo.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *