Coole keycords bestellen

Hippe keycords bestellen?

Keycords zijn er in vele soorten, maten en kleuren.

Van 1 cm, 1,5 cm of 2 cm breed, in alle denkbare kleuren en met of zonder buckle of veiligheidsclip in de nek.

keycords bedrukken veiligheidsclip

Keycords of lanyards kopen als promotie artikel is een goede keus, maar je moet wel rekening houden met een aantal zaken.

Om van keycords het ultieme relatiegeschenk te maken hebben we een aantal tips en voordelen van die hippe keycords voor je opgesteld;

1. Keycords bedrukken met een bedrijfslogo
Je kunt keycords laten bedrukken met je bedrijfslogo om een blijvende impressie achter te laten. Overdrijf het echter niet; hippe keycords zijn geen reclamezuilen. Plaats je logo subtiel en misschien met een toffe slogan. Anders zet je de bedrijfsnaam er nog eens op in een contrasterende kleur.

2. Maak het trendykeuycord3
Zorg dat het hippe keycords zijn en dat ze er niet al te ‚gratis’ uit ziet. Dan is de kans het grootst dat deze veel zal worden gedragen. Gebruik trendy kleuren (zoals bv. knalgeel of fluor kleuren) of in de kleur van je huisstijl.

Combineer bijvoorbeeld een retro kleur met een retro lettertype en je maakt van je keycord een heuse mode accessoire. Is de keycord voor kinderen bedoeld? Dan kan het niet gek genoeg!

3. Keycord als kettingbrief
Keycords zijn vooral handig en in zoveel situaties bruikbaar dat nagenoeg niemand de keycord zomaar weg doet, tenzij stuk of versleten. Mensen die om welke reden dan ook de keycord niet meer willen dragen of gebruiken, zijn geneigd deze door te geven aan anderen als gebaar. Hierdoor reikt je boodschap nog verder.

4. Keycord als kostenbesparing
Binnen je eigen bedrijf is de keycord ideaal geschikt voor beurzen en evenementen. Zonder je kleding te bedrukken en dus kosten te besparen kun je middels een bedrukte keycord iedereen omtoveren tot een herkenbaar afgevaardigde van jouw organisatie. Ook wanneer in pak met overhemd is de keycord ideaal als subtiele en contrasterende marker voor je business. Je hoeft niet steeds weer nieuwe t-shirts drukken of overhemden laten borduren. Gewoon een hippe keycord om de nek en je bent klaar voor actie.

5. The perfect give awaykeycord 2
Als weggever is de keycord ook uitermate geschikt. Het is relatief gezien, met prijzen vanaf 37 cent per stuk, helemaal niet kostbaar. Voeg er bijvoorbeeld eentje toe aan al je online bestellingen. Dat wordt dankbaar ontvangen en er zullen zeker een aantal zijn die je er openlijk, op bijvoorbeeld social media, voor zullen roemen.

Op beurzen zijn hippe keycords ook een perfecte weggever. Bijvoorbeeld in combinatie met een kortingspasje dat je eraan kunt hangen of zelfs een usb stick met een promotie-video, free samples of branded content dat men thuis nog eens kan ontdekken.

keycords bestellen6. Geef het goede voorbeeld
Om te laten zien dat een keycord ook echt wel hip is, valt aan te raden deze zelf ook te dragen. Goed voorbeeld doet immers volgen. Ook al heb je een moderne juwelierszaak; met een hippe keycord in de kleur van je huisstijl en met je bedrijfsnaam of logo herkenbaar weergegeven, maak je jezelf hipper en toegankelijker voor het publiek. Dankzij de karabijnhaak kun je er ook uiterst gemakkelijk een legitimatiebewijs aan hangen of bijvoorbeeld de sleutels van de vitrine met kostbaarheden. Zo hoef je niet ongepast in je zak te graaien of de plek waar jullie alle sleutels bewaren prijs te geven.

7. Go Crazy!
Zoals reeds gesteld kun je van alles aan de karabijnhaak hangen zoals een pasje of sleutels, maar voor een leuke marketingactie kun je het, afhankelijk van het evenement, zo gek maken als je wilt.

Voor sporttoernooien kun je er een scheidsrechters fluitje aan hangen, voor een salon een sample verpakking van die nieuwe lippenstift of eyeliner.

Voor een kroeg kun je een ludiek kaartje maken waarop een adres en telefoonnummer kan worden geschreven zodat wanneer dronken aangetroffen men een taxi kan bellen om je bezoekers naar het juiste huisadres te sturen.

Ik weet zeker dat wanneer je creatief nadenkt over jouw business dat je ook iets leuks weet te verzinnen waar iedereen over zal praten; missie voltooid!

Wilt u ook keycord bestellen of meer informatie over de keycords?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via tel.nr. 020 – 800 48 21 of stuur een mailtje naar sales@euro-logo.nl o.v.v. keycords bedrukken

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *