katoenen tassen, tote bags

Super trendy zijn de katoenen tassen (ook wel tote bags genoemd) met eigen bedrukkinstoffen tassen bedrukkeng.tote bags linnen tassen

Je ziet de tote bags overal op straat, met de meest grappige prints.katoenen tassen kopen

De bedrukte katoenen tassen zijn erg populair. Juist omdat je deze katoenen tassen kunt laten bedrukken met elke gewenste print. Dit kan een logo zijn, een tekst of slogan, of de naam van bv. de sportclub of vereniging. Maar wil je een statement maken, bv. dat je geen bont draagt of dat je single bent, dan is de TOTE BAG ook de ideale manier om iedereen te laten zien wat jouw mening of boodschap is.

De katoenen tassen zijn er in diverse kleuren, zoals bv. rood, wit, blauw, zwart en in organisch katoen met of zonder gekleurd hengsel. Deze katoenen TOTE bags zijn er met een geel, blauw, rood, zwart of groen hengsel. Maar ze zijn er ook helemaal in katoen kleur, dus neutraal.

Deze katoenen tassen (tote bags) kunnen we bedrukken met uw naam en/of logo in 1 tot 4 kleuren.

U kunt de katoenen tassen kopen vanaf 300 stuks, maar binnen 1 bestelling kunt u kiezen voor verschillende kleuren (zolang de opdruk maar hetzelfde blijft).

Katoenen tassen goedkoop

De katoenen tas zonder gekleurd hengsel en in een neutrale kleur, is goedkopelinnen tas bedrukkenr dan de katoenen tas met gekleurd hengsel.  Natuurlijk kunnen we deze voordelige tassen ook bedrukken met een naam en logo, in 1 of meerdere kleuren (max. 4 kleuren druk).
De katoenen tassen zijn van 100% katoen en van mooie kwaliteit.

Omdat deze katoenen tassen goedkoop zijn in aanschaf, is het meteen een doeltreffend en dankbaar relatiegeschenk of promotie artikel.katoenen tas goedkoop

Een katoenen of linnen draagtas is altijd handig om bij je te hebben, voor bv. een onverwachte boodschap.

Indien u een huisstijl kleur heeft, maar de katoenen tassen zijn niet in uw huisstijl kleur te bestellen, dan is de beste optie: katoenen tassen in een neutrale katoenkleur, maar met de print in uw eigen huisstijl kleur.

We hebben verschillende soorten katoenen draagtassen die we allemaal kunnen bedrukken met een tekst, een afbeelding en logo, vraag naar de mogelijkheden.

Voor alle linnen en katoenen tassen geldt:
hoe hoger het aantal, hoe lager de stuksprijs.

jute tassen bedrukken

De goedkoopste katoenen tas is de tas zonder gekleurd hengsel, maar mét een bedrukking in 1 of meerdere kleuren. Het voordeligst is een bedrukte katoenen tas met print in 1 kleur.

Naast de katoenen tassen hebben we ook jute tassen, in diverse uitvoeringen.

Deze mooie stevige jute tassen zijn van natuurlijke jute. We kunnen deze jute tassen bedrukken met een tekst en logo in 1 kleur.

Wilt u ook katoenen of jute tassen met uw opdruk bestellen?

Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of bestelling.

We kunnen elke tekst op de tassen drukken, in elke gewenste kleur EN lettertype, zo heeft u altijd UNIEK katoenen of jute tassen.

LEVERTIJD katoenen tassen:

de levertijd voor de tote bags en katoenen tassen met uw eigen opdruk is ca. 3 weken, zonder opdruk kunnen we sneller leveren, binnen 1 tot 1,5 week. (afhankelijk van de voorraad).

CONTACT Eurologo:

via tel.nr. 020-800 48 21 of via de mail naar sales@euro-logo.nl

 

voor andere artikelen kunt u ook een kijkje nemen op de website bij producten: www.euro-logo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *