luchtverfrisser auto, freshballs

Heel veel mensen gebruiken dagelijks de auto. auto luchtverfrisser kopen

Daarom is het erg prettig als het in de auto lekker ruikt. Hiervoor hebben wij de luchtverfrisser auto in vele vrolijke kleuren en in verschillende geuren.

luchtverfrisser auto bedrukken

Natuurlijk is het mogelijk om deze luchtverfrisers voor de auto (wij noemen ze freshballs) te voorzien van een naam en logo. De bedrukking gaat middels doming (een mooie bollende stikker, ook met fullcolor bedrukking mogelijk).
luchtverfrisser autoEurologo heeft de luchtverfrisser auto standaard in de kleuren: zwart, rood, wit, groen, blauw, oranje, wit en geel.

Zoekt u een andere kleur? vraag ons dan naar de mogelijkheden.

De auto luchtverfrisser klikt u eenvoudig in het ventilatierooster van uw auto. De freshball past is alle auto´s zolang er maar een ventilatie rooster is. Weet u toch niet helemaal zeker of de luhtverfrisser ook in uw auto past? Vraag dan naar een gratis sample, zodat u de luchtverfrisser kunt testen in uw eigen auto.

U draait de luchtverfrissser open en zo begint het in uw auto heerlijk te ruiken. U kunt de auto luchtverfrisser ook sluiten zodat u er nog langer plezier van heeft.

U kunt de auto luchtverfrisser bestellen vanaf 500 stuks. Maar u kunt binnen 1 bestelling wel kiezen voor verschillende kleuren, bv. 250 geel + 250 zwart. Zo heeft u voordelig luchtverfrissers voor diverse evenementen, zonder extra kosten!

Levertijd van de freshballs / luchtverfrisser auto
de levertijd van de freshballs is 2 à 3 weken, mits de gewenste kleur op voorraad is

Luchtverfrisser Auto waar te koop

Wilt u ook auto luchtverfrissers kopen, een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? Bij Eurologo bent u aan het juiste adres. U kunt ons bellen via tel.nr. 020-800 48 21 of u kunt ons een mailtje sturen: sales@euro-logo.nl o.v.v. vraag auto luchtverfrisser / freshballs.

De prijzen vindt u ook op onze website, klik hier: luchtverfrisser auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *