Oranje relatiegeschenken

Oranje relatiegeschenken = solidariteit door sport

koningsdag silicone armbandHet Europees kampioenschap voetbal gaat dan wel aan Nederland voorbij dit jaar, we hebben nog genoeg gelegenheid om onze oranje veren te pronken deze zomer, zoals het EK atletiek, EK honkbal en de olympische spelen.

We kunnen nu gewoon België aanmoedigen en meeleven als oranje fan in het oranje. De solidariteit die we met onze zuiderburen hebben mogen we toch zeker ook wel doortrekken tot in het positieve. Dit onder het motto; samen huilen, samen juichen!

Voor bedrijven die internationaal zaken doen een mooie kans om hierop in te spelen. Die solidariteit kun je prachtig etaleren middels relatiegeschenken of een give-away die hierop inspeelt.

relatiegeschenken oranjeWe bombarderen met de nu nog onbekende hashtag slogan #dutch4devils of #orange-is-the-new-red op melancholieke wijze het feestgedruis. Een beetje weddingcrashen voor fanatics eigenlijk. En na de begravenis van Johan Cruijff zal er geen Belg zijn die je dit misgunt. Zeker niet wanneer je het toneel betreed met een silicone armbandje in de kleur oranje, maar wel met een van bovengenoemde slogans als opdruk. oranje rugzak

Buttons zijn ook awesome, lekker retro met daarop een statement van supporterschap, een aanmoediging voor de rode duivels. Natuurlijk in combinatie met je logo.

miniBanner-Logobug-711Andere hardlopers, zonder doping welteverstaan, zijn de fan banner, natuurlijk! Makkelijk, compact en lichtgewicht, maar effectief zeker. Aléé, Cheer them forward! Maar ook de cheering sticks zijn een ideaal instrument voor meer leven in de brouwerij, die dingen zijn voor niemand te weerstaan.

En wat te denken van een Winnie, een keycord of een bedrukte waaier met opdruk voor als je het warm krijgt wanneer ’the reds’ aanleggen voor een penalty serie.oranje zonnebrillen

Sport is een uitstekende uitlaatklep tegen stress en gelukkig zijn er buiten het EK voetbal nog tal van evenementen waar je jouw oranje roots kunt uitbrullen.

oranje veerpenZo strijkt in mei de Giro d’Italia neer in Apeldoorn. Dat roze wiel doet namelijk ondermeer Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen aan en natuurlijk zijn onze producten ook in het roze beschikbaar. Voorts passeren het EK atletiek en natuurlijk de Tour de France nog de revue. Het EK honkbal wordt in Nederland gehouden dit jaar en het absolute topevent waar we kunnen pronken met tijdelijke tattoos en zonnebrillen met logo of slogan zijn wel de Olympisch Spelen in augustus waar we onder andere Daphne Schippers weer mogen toejuichen en vele anderen.kinder rugzakken

tote bags linnen tassenRedenen ten over om eens ons assortiment te bekijken oom in te schatten hoe jij hier op in kunt spelen met leuke give aways of relatiegeschenken. Zie je iets dat je bevalt, maar weet je niet precies hoe je het aan moet pakken qua ontwerp of bedrukking? Check de website www.euro-logo.nl of neem contact met ons op, we denken graag met je mee.Via tel. 020 – 800 4821 of via de mail naar sales@euro-logo.nl

Misschien niet in het voetbal dit jaar, maar oranje zal zegevieren!

meer lezen over oranje relatiegeschenken? lees dan eens:
oranje relatiegeschenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *