wobblers of wiebelaars ?

Laat uw schappen opvallen met wobblers !

wobblers drukken

De supermarkt is haast een industrie te noemen. Zo wordt er door de vooraanstaande supermarkten voortdurend onderzoek gedaan naar hoe zij hun producten beter kunnen presenteren. Logisch ook, want wanneer men er achter komt dat er ook maar 2% van een bepaald product meer wordt verkocht wanneer deze niet in het onderste schap, maar op ooghoogte wordt gepresenteerd, dan kun je er van op aan dat dit over een hele keten van honderden supermarkten heel veel geld is.

Ook in andere winkels zoals kleding- en electronica zaken, parfumerie winkels en zelfs speelgoedwinkels is productpresentatie van wezenlijk belang.wiebelaars

Maar soms is het helemaal niet nodig om erg lang onderzoek te doen. Ik weet zeker dat het heel goed werkt wat die slimmeriken zoal bedenken, doch acht het evenzo, en zo niet nog veel meer, evident om ook de logica niet uit het oog te verliezen. In plaats van onderzoeken en inspelen hierop, kun je namelijk ook op gedrag anticiperen en simpelweg sturen. Hoe? Op de manier zoals het al werkt sinds de steentijd:

laat uw product opvallen met een wobbler !

Een kleine attentie om je product onder de aandacht te trekken kan goed werken. Een grote sticker op het schap met het aantal procenten korting en wat uitroeptekens kan al erg effectief zijn, maar we moeten ook niet blind zijn voor het feit dat de consument deze vorm van geïmplementeerd reclame voeren veel minder binnenlaat tot het bewustzijn dan 10 jaar geleden. In een wereld vol afleiding worden de filters nu eenmaal strenger. Met de Wobbler (ook wel wiebelaar genoemd) heb je een super simpele oplossing tot je beschikking waar men beslist niet omheen kan.

Wobblers of Wiebelaars ?

Het kan beide: Wobblers, omdat ze ´wobbelen´, en wiebelaars omdat ze ´wiebelen´wobbler wiebelaar met winnie.

De wobblers kunnen bevestigd worden aan het winkelschap met een flexibele hangstrip en steekt daardoor een paar centimeter uit. Aan het uiteinde bevind zich de sticker, badge, aanbieding, logo etc.

Maar je kunt de Wobbler ook heel goed gebruiken in combinatie
met de bekende winnie passend bij jouw campagne.

Door het ´uitstekende´ karakter kan men er niet omheen.

Helemaal niet wanneer je bedenkt dat de Wobblers eigenlijk voortdurend op en neer bewegen; beweging is afleiding; van de beste soort in dit geval. Nieuwsgierigheid wint het namelijk altijd en wanneer je er gericht naar kijkt is het ook niet mogelijk om het ‘niet te lezen’ dat doen je hersenen namelijk automatisch. Nu jouw product naar de consument heeft weten te lonken en oogcontact tot stand is gebracht is het de beurt aan je product zelf om zich te verkopen, of de aanbieding doet het werk, wanneer deze voor de consument goed genoeg is.

wiebelaars bedrukkenWobblers zijn simpel maar effectief en kennen vele toepassingen. Ze zijn leuk en trekken de aandacht en komen in veel standaard vormen of in iedere vorm die je zelf maar wenst. Het is een relatief goedkope, maar evenzo logische, oplossing in het spel der verleiding van de consument.

Er zijn een aantal standaard vormen wobblers, maar een eigen vorm kan ook.

bedrukte wobblers wiebelaars

Zit uw vorm er niet bij? Vraag ons naar de mogelijkheden, want we kunnen de wobblers in vrijwel ELKE VORM maken.

Wilt u ook wobblers bestellen? of wilt u een meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via tel.nr 020 – 800 48 21 of via de mail naar sales@euro-logo.nl

Meer informatie over de wobblers kunt u vinden op de website, klik HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *