Bedrukte Fietszadelhoesje maakt connectie voorbij zitvlak

Een fietzadelhoesje bedrukken met uw logo, merk of bedrijfsnaam als relatiegeschenk of give away; waarom zou je hiervoor kiezen en niet voor een wat meer fancy item? In het kort omdat u met een fietszadelhoes een authentieke connectie kunt maken met de Nederlander of de Nederlandse fietscultuur.

Een fietszadelhoesje is dus veel meer dan een mooi woord voor scrabble

fietszadelhoesjes bedrukken eurologoNederland is een fietsland bij uitstek. Heel Holland fietst. Tal van fietsroutes en fietstochten brengen de Nederlander alsook de toerist langs vele bezienswaardigheden, maar ook als vervoersmiddel voor het woon- en werkverkeer verliest de fiets in ons land maar niet aan populariteit. Er is zelfs geen enkel ander land ter wereld waar er zoveel wordt gefietst als in dat van ons. Iedereen heeft een fiets, maar niemand wil een natte kont.

Nederlanders dichten de fiets de volgende kwaliteiten toe: geen ergernissen, rustig, op jezelf zijn, altijd op tijd komen, geen vertragingen en goedkoop. Ook de flexibiliteit en onafhankelijkheid worden hoog gewaardeerd; slechts iets minder dan bij de auto (Bron: Min. I&M-KIM)

Beslist geen verkeerde associaties om u organisatie mee te verbinden. Een fietszadelhoesje is dus veel meer dan een mooi woord voor scrabble. Met uw merk, logo en/ of bedrijfsnaam is deze bij uitstek geschikt om een connectie te maken met de echte Nederlander die verder gaat dan alleen het zitvlak. De kans is groot dat zij tot uw doelgroep behoort.

bron uitgelichte afbeelding: www.kockengen.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *